Leesgroepen in de bibliotheek

makkelijk nederlands

In deze leesgroepen komen mensen samen die moeite hebben met de Nederlandse taal. Ze lezen boeken die in makkelijk Nederlands zijn geschreven en praten daar samen over.

warme woorden van oksana

"Ik volg een leesgroep slechts paar maanden en ik heb al heel goede resultaten gekregen. Ik lees nu veel beter en mijn uitspraak wordt stuk voor stuk beter. Onze begeleider zorgt er altijd voor dat wij interessante boeken of artikelen uit kranten kunnen lezen. Wat ik belangrijk vind dat we behalve lezen ook bespreken betekenis van woorden, frasen of niet duidelijke dingen en altijd krijgen we van onze begeleider een goede en duidelijke uitleg. Ik kan deze leesgroep zeker aanraden want dat is een goede kans om Nederlands in gezellige en respectvolle sfeer te leren lezen."

Oksana

meedoen?

Deze leesgroepen worden geco√∂rdineerd door de Centrale Bibliotheek en begeleid door Gilde-vrijwilligers. Elk jaar in februari en september is er een inloopmiddag in de bibliotheek voor meer informatie en inschrijving. Deze middagen worden door de bibliotheek aangekondigd. De eerstvolgende is op vrijdag 15 maart, 14:00  - 16:00 uur.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Gilde Utrecht op een werkdag tussen 14 en16 uur, Lange Smeestraat 7. Uw gegevens worden genoteerd en doorgegeven aan de bibliotheek.

Adres

Lange Smeestraat 7
3511 PS Utrecht
tel: +31 30 2343252

De balie is open op alle werkdagen van 14:00 tot 16:00 uur.

Gegevens

IBAN NL94RABO 0120 943 298
KvK 41183482

SBBI-gegevens

Organisatie

Volg ons

facebook

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok