Advies

U hebt advies nodig om bijvoorbeeld een eigen bedrijf te beginnen of u hebt een vraag over fotografie of computerondersteuning: u vraagt Gilde Utrecht of zij u kunnen helpen en wij zoeken voor u iemand die verstand van zaken heeft of ervaring met de genoemde problematiek

Er zijn vele terreinen waarop vrijwilligers advies en ondersteuning geven. Alle mogelijkheden opnoemen is niet mogelijk. U vindt in deze rubriek onder diverse kopjes een groot aantal voorbeelden. Staat uw probleem of belangstellingsgebied er niet bij, aarzel dan niet om uw vraag bij Gilde Utrecht te deponeren en wij doen ons best om iemand te zoeken die u kan helpen. Dat kan iemand zijn die in ons bestand zit, of we proberen iemand te vinden met verborgen capaciteiten.

Internetcafé

In samenwerking met Seniorweb en het Bartholomeus Gasthuis organiseert Gilde Utrecht een Internetcafé op dinsdagmiddag tussen 14 en 16 uur en donderdag van 10 tot 12 uur. De locatie is Bartholomeus Gasthuis, Lange Smeestraat 40, te Utrecht.

Bezoekers van het internetcafé:

  • kunnen per keer één uur gratis ondersteuning krijgen,
  • kunnen hun eigen laptop meebrengen of een van de pc’s van het Gasthuis gebruiken,
  • kunnen afspreken door wie zij geholpen willen worden.

NB: In speciale gevallen kan een vrijwilliger bij u thuis komen.

Lees meer

Computer

Computer2_200Een aantal Gilde-vrijwilligers geven advies bij aanschaf en gebruik van computers. Pas begonnen met de computer? Dan hebben we een vrijwilliger die u wegwijs wil maken in computerland.

Wij bieden hulp

Lees meer

Knoppendienst

buizenradio_200Moeite met het bedienen of programmeren van televisie, radio of video? Vrijwilliger geeft hulp, ook bij problemen met andere technische huishoudelijke apparaten.

Creatief

Glasloodramen_200Verschillende enthousiaste vrijwillig(st)ers willen u helpen en advies geven bij naaien, breien en diverse andere handwerktechnieken.

Lees meer

Adres

Lange Smeestraat 7
3511 PS Utrecht
tel: +31 (0)30 234 32 52

De balie is open op alle werkdagen van 14:00 tot 16:00 uur.

Gegevens

IBAN NL94RABO 0120 943 298
KvK 41183482

SBBI-gegevens

Organisatie

Volg ons

facebook